Referenser

Våra miljövänliga, flexibla och kostnadseffektiva avloppssystem och vakuumtoaletter har installerats på vitt skilda platser världen över. Du får gärna ta del av vårt bidrag till en grönare, mer hygienisk och kostnadseffektivare värld nedan!

Referenser

Kontakta oss

Är du intresserad av våra produkter? Vill du att vi skickar dig mer information? Kontakta oss med dina frågor, så återkommer vi snart till dig!

Kontakt

Flexibla vakuumtoaletter för enskilt avlopp

Jets™️ Sverige AB levererar i första hand vakuumtoaletter till villor, fritidshus, stugområden och fastigheter med enskilt avlopp. Våra toalettsystem med vakuum kan dock installeras och användas i princip var som helst. Vi har levererat våra olika sorters avloppssystem som mobila toalettlösningar i U-länder, på bergstoppar, på Antarktis, kryssningsfartyg och festivaler, som fasta installationer i miljövänliga Green Buildings-projekt och för hantering av kondensvatten i diverse butiker.

Våra energisnåla och miljövänliga toaletter har blivit en kostnadseffektiv och tillgänglig lösning globalt. Du kan läsa mer om våra olika uppdrag här.