Toaletter och avloppssystem för fritidshus och sommarstugor med enskilt avlopp

Har du en sommarstuga eller ett fritidshus med enskilt avlopp är ett avloppssystem med vakuumtoalett och avloppsanläggning från Jets™ ett mycket bra alternativ.

Toaletter med hög komfort

Vägghängd vakuumtoalett i en sommarstuga.Med våra vakuumtoaletter i sommarstugan slipper du det kyliga utedasset som luktar illa och får samma komfort som hemma i ditt permanenta boende. Toaletterna ser ut som helt vanliga toaletter och är både luktfria, hygieniska och bekväma. Toaletterna kan drivas med hjälp av solceller som laddar batteriet i den tillhörande vakuumpumpen och har en behållare som rymmer upp till 25 liter vatten, vilket räcker till ungefär 50 spolningar. Detta innebär att du varken behöver ha tillgång till el eller indraget vatten i din sommarstuga eller fritidshus för att kunna använda våra toaletter.

Avlopp med källseparering av BDT-vatten, gråvatten, och svartvatten

En annan fördel med vår avloppslösning för enskilda avlopp är att den separerar BDT-vattnet (bad, disk och tvätt), gråvattnet, från svartvattnet som innehåller smittämnen och föroreningar. Det innebär en säker lösning som är bra både för din hälsa och miljön.

Läs mer om vår totallösning för enskilda avlopp här.

Våra toaletter för sommarstugor och fritidshus

I vårt sortiment av toaletter för sommarstugor och fritidshus kan du välja mellan vägghängda och golvstående toaletter som kan anslutas till 12v, 24v eller 230v.

Här hittar du alla våra vakuumtoaletter.