Referenser

Våra miljövänliga, flexibla och kostnadseffektiva avloppssystem och vakuumtoaletter har installerats på vitt skilda platser världen över. Du får gärna ta del av vårt bidrag till en grönare, mer hygienisk och kostnadseffektivare värld nedan!

Referenser

Kontakta oss

Är du intresserad av våra produkter? Vill du att vi skickar dig mer information? Kontakta oss med dina frågor, så återkommer vi snart till dig!

Kontakt

Mobila toaletter och avloppssystem

Det finns många situationer där ett mobilt vakuumsystem från Jets är den bästa lösningen för bekvämlighet och sanitet – det fungerar överallt där människor samlas mer eller mindre tillfälligt. Våra mobila sanitetslösningar är skalbart och går att anpassa till väldigt olika förutsättningar, så användningsområdena är många, till exempel:

  • Camping och glamping
  • Byggarbetsplatser
  • Evakueringslägenheter eller tillfälliga toaletter vid renoveringar
  • Festivaler, konferenser, stora fester
  • Hjälpinsatser vid katastrofer

Flexibelt och bekvämt

Jets® mobila sanitetslösningar kan, men behöver inte, anslutas till ett kommunalt avloppssystem eller motsvarande. För den som ska använda toaletten gör det ingen skillnad om avloppet i stället går till tankar som töms med bil.

Något som heter både “vakuum” och “mobil” kan låta som en obekväm toalett- och avloppslösning, men låt dig inte luras. Jets® vakuumtoaletter är lika bekväma och hygieniska som vilken permanent toalett som helst.

Hygien

I en vakuumtoalett spolas virus, bakterier och lukt bort så att risken för smittspridning minimeras. I anslutning till toaletterna finns alltid möjlighet att tvätta händerna ordentligt. Oavsett vad det är för sammanhang du ska ha toaletterna i ska de vara fräscha och säkra.

Vattenbesparing

Jets® mobilanvakuumtoaletter gör bara åt en bråkdel av det vatten som en vanlig vattentoalett förbrukar – mellan en åttondel och en tiondel, beroende på vilken modell man jämför mer. Det sparar dig både tid och pengar – för att inte tala om miljövinsten.

Hållbarhet

Jets® sanitetssystem är skalbara och flexibla. Du kan designa allt från installationer med enkelstående toaletter, som drivs av sol- eller vindkraft, till toalettlösningar för festivaler, där vakuumpumpen går dygnet runt. Oavsett storlek så kommer Jets® vakuumsanitetssystem att överträffa dina förväntningar.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur du kan garantera dina besökare, medarbetare eller boende bekväma och hygieniska toalettbesök. Kontakta oss så diskuterar vi lösningen för dig.