Referenser

Våra miljövänliga, flexibla och kostnadseffektiva avloppssystem och vakuumtoaletter har installerats på vitt skilda platser världen över. Du får gärna ta del av vårt bidrag till en grönare, mer hygienisk och kostnadseffektivare värld nedan!

Referenser

Kontakta oss

Är du intresserad av våra produkter? Vill du att vi skickar dig mer information? Kontakta oss med dina frågor, så återkommer vi snart till dig!

Kontakt

Toaletter för mobila lösningar

Jets toaletter och avloppssystem är perfekta för alla typer av mobila toalettlösningar. Vi erbjuder portabla toaletter för både långvarig och kortvarig användningsperiod vid t.ex. byggarbetsplatser, festivaler, event eller bröllop. Våra vakuumtoaletter har exempelvis använts både vid polarforskning på Antarktis och på festivalen Sweden Rock Festival med 33.000 festivalbesökare. De är kompakta och kan enkelt monteras i containrar eller toalettvagnar där utrymmet ofta är begränsat.

Några av fördelarna med våra mobila lösningar:

  • Hög komfort
  • Bra hygien
  • Låg vattenförbrukning
  • Minimal strömförbrukning
  • Lätta att flytta
  • Anpassningsbara
  • Enkla installationer

Flexibla toalettvagnar och containerlösningar

När du använder Jets vakuumsystem i toalettvagnar eller containrar erbjuds ni en modern lösning med hög standard och komfort, som är enkel att transportera. Kombinera dusch, toaletter, handfat och urinoarer för en komplett lösning och koppla enkelt på fler moduler vid behov. Allt du behöver är en strömkälla (AC eller DC).
Toalettsystemet kan kopplas till antingen det offentliga avloppet eller till ett eget slutet avloppssystem.

Byggtoaletter

Ett vanligt användningsområde för våra mobila toaletter är vid byggarbetsplatser. Genom att placera byggtoaletter nära arbetsplatsen sparas både tid och pengar. När våra toaletter byggs in i containrar blir de också väldigt enkla att transportera på en vanlig trailer eller semitrailer, vilket sparar transportkostnader.

Det viktiga är att ha tillräckligt många byggtoaletter. ISO-standarden rekommenderar att toaletterna ska ha kapacitet att hantera intensivt användande där 67% av användarna utnyttjar toaletten under en timmes period. Med 10.000 byggarbetare innebär det 6.700 toalettbesök i timmen, och en toalett används ungefär 15 gånger under en timme. På en sådan stor byggarbetsplats skulle då ca 447 byggtoaletter behövas.

Eventtoaletter och festivaltoaletter

Ska ni arrangera en festival, ett sportevenemang, ett bröllop eller annan typ av event? Då är Jets mobila toaletter en perfekt lösning. Våra fräscha eventtoaletter gör att era besökare känner nästintill samma komfort som hemma.

Se vår film där Sweden Rock Festival berättar om hur de sparade 2 miljoner liter vatten genom att använda Jets lösning för sina festivaltoaletter.

YouTube video