Referenser

Våra miljövänliga, flexibla och kostnadseffektiva avloppssystem och vakuumtoaletter har installerats på vitt skilda platser världen över. Du får gärna ta del av vårt bidrag till en grönare, mer hygienisk och kostnadseffektivare värld nedan!

Referenser

Kontakta oss

Är du intresserad av våra produkter? Vill du att vi skickar dig mer information? Kontakta oss med dina frågor, så återkommer vi snart till dig!

Kontakt

Vakuumsystem i större byggnader

Miljövänliga avloppssystem i större byggnader & Green Buildings

Nya möjligheter till både nybyggnation och renoveringsprojekt – det är vad Jets™ system handlar om. Vakuumsystem för toaletter är vattenbesparande, prisvärda, med låga driftskostnader och lång hållbarhet. Tack vare detta är våra vakuumtoaletter miljövänliga. På samma gång är systemen flexibla, anpassningsbara, och inte minst – de kan skalas efter dina behov. Dessutom är återbetalningstiden oftast kort.

Miljövänliga Jets™ vakuumsystem används i Green Buildings världen över. Här kan du se några exempel.

  • Minimal vattenförbrukning
  • Låga driftkostnader
  • Minimalt underhåll
  • Lång hållbarhet
  • Miljövänligt alternativ

Snabb och enkel installation

Avloppsrör med en diameter på endast 50mm (2″) transporterar avloppsvatten snabbare, effektivare och mer driftsäkert än vad en traditionell vattentoalett gör. Rörsystemet kan även monteras vertikalt i tunna väggar och tak, eftersom vakuumsystem kan lyfta avloppsvatten upp från toaletten. Detta möjliggör snabbare installation vid ett senare skede i byggprocessen än vad som är möjligt med gravitationstoaletter.

Med vakuumsystem minskar du risken för läckage

Rörsystemet har hela tiden ett undertryck. Vid läckor, kommer luft att strömma in i rörsystemet istället för att avloppsvatten strömmar ut. Läckor upptäcks snabbt eftersom de gör att pumparna går i längre perioder, så ägaren får kännedom om att något är fel.

Constant Vacuum System – för många vakuumtoaletter

I större byggnader används konstant vakuum (Constant Vacuum System, CVS™) för säker drift av praktisk taget obegränsat antal toaletter. CVS™ system är utbyggbart – så om fler toaletter skall installeras, kan man lätt installera ytterligare Vacuumarator™ pumpar.

Lång erfarenhet av byggprojekt

Jets™ har över 15 års erfarenhet av vakuumsystem i byggnader. De första systemen i större byggnader installerade vi i början av 90-talet. Dessa är fortfarande i drift och vi är glada att dela vår rika kunskap om vakuumsystem för användning i ditt byggprojekt.