Smartare mobila lösningar – Varsomhelst

29 november, 2019

Världen är mindre än någonsin och människor flockas på populära destinationer, festivaler, konserter, bröllop och religiösa festligheter över hela världen.

Var folk än samlas, så är pålitliga och hygieniska toaletter avgörande. Jets™ garanterar badrumstillverkare, uthyrningsföretag och eventarrangörer en högre sanitetsstandard än någonsin, med lösningar som kan anpassas till vilken plats som helst.

Var du än är, kan Jets™ erbjuda en hemmalik toalettlösning. Var som helst.

  • Hygieniskt
  • Bekvämt
  • Flexibelt

Ladda ner vår broschyr

Jets™ vakuumtoalett;

Jets™ vakuumtoaletter är tillgängliga både som vägg- och golvmonterade. Med munstycken för enkel rengöring eller spolningsring.

Toalettmodeller av porslin och rostfritt stål, urinoarer och franska toaletter finns tillgängliga.

Läs mer

Vacuumrator™ pump från Jets™

Vacuumrator™-pumpen är hjärtat i vårt system. Det genererar effektivt vakuum medan det använder väldigt lite energi.

Läs mer om hjärtat i vårt system

Några av våra mer anmärkningsvärda leveranser inkluderar:

Lollapalooza-festivalen

Chicago, USA

Grant Park i centrala Chicago huserar idag 4-dagars Lollapalooza-festivalen som lockar 100 000 personer varje dag med sin imponerande uppställning av internationella kända artister.

Hundratals av Jets™ vakuumtoaletter och urinoarer möjliggjorde för organisatörerna att kunna erbjuda en hygienisk och sanitär komfort, övertygade om att den enorma publiken kommer att komma tillbaka till festivalen år efter år.

Sweden Rock

Sölvesborg, Sverige

Grundad 1992, bytte denna 5-scens-festival till vakuumsanering 2016. Med tillgång till 300 JetsTM toaletter, kan dess 33 000 besökare nu spara 2 miljoner liter vatten över festivalens 4 dagar.

Commonwealth-spelen

Australien

Gold Coast 2019 Commonwealth-spelen välkomnande 6 500 atleter och teamarbetare från 71 nationer och områden i Commonwealth, som representerar en tredjedel av världens totala befolkning.

640 Jets™ vakuumtoaletter var i drift under spelens 11 dagar.

En inspirerande och inkluderande festival av samhället, kulturen och sporten. En högljudd, stolt hyllning av dagens moderna Commonwealth.

Läs mer om Commonwealth-spelen

Visa alla referenser